LOADING

Tryk for at søge

Mad & Livstil

Hønsesalat som vor mor lavede den ”med twist”

Del

På Dolphin holder vi utrolig meget af mad som vor mor lavede det – især hvis det engang i mellem kan få et lille twist.

Mange gode ting er der at sige om denne opskrift. Det er en klassisk hønsesalat på bund af blandet salat, frisk ananas og selvfølgelig ikke uden bacon på toppen. Hertil pyntet af med en frisk asparges, china Rose og rødbedespirer – som giver et fantastisk flot farvespil.

Hønsesalat med twist

Til 10 pers.

500 g. kogt hønsesalat i tern
1 dåse asparges i snitte
1 glas champion i skiver
300 g. mayonnaise
180 g. cremefraiche 38%
Citronsaft
1 ananas skåret i tern
1 bakke karse
1 stykker bacon i skriver
10 grønne friske asparges
1 pose blandet salat
1 bakke rødbedespirer

Rør mayonnaise og cremefraiche, smag til med salt, hvidt peber og citron saft.
Vend de afdryppede asparges, champion og hønsekød i.
Anrettes på salatbund, godt med ananastern og en stor håndfuld hønsesalat. Pyntes med rødbedespire, karse, evt. lidt cherrytomater, friske grønne asparges og et stykke bacon.

Et let alternativ i en travl hverdag kan være at købe hønsekødet i tern.
Opskriften er et fremragende bud, hvis du en dag skal lave en forret uden fisk.
Vi bruger hønsesalaten, blandt andet som forret til vore weekendophold.

Tags:
Tidligere artikel
Næste artikel

Du interesserer dig måske også for