LOADING

Tryk for at søge

Mennesker

Højskolesang og Husmandskost

Del

Det at skabe gode oplevelser sammen med vore gæster er vigtigt for os. Ligesom vi også gerne vil være en aktiv kulturformidler og del af vores lokalsamfund.

Derfor lavede vi i efteråret 2019 et koncept vi kalder Højskolesang og Husmandskost. Det afholder vi typisk på hverdage – med en god ret som vor mor lavede det og en medfølgende kop kaffe i pausen. Jo, jo man kan også købe øl og vin.

Det vigtige disse aftner er at finde kunstnere med en masse på hjertet og der kan få os alle til at synge med.

Vi har bl.a. haft besøg af Martin Jønsson, Claus Lindebjerg, Anders Hornshøj, Bent Bro og Anders Toft Bro. Og det har været forrygende aftener med en skøn stemning. Dog har vi i corona-perioden måtte skrue ned for fællessangen og mere afvikle som koncert.

Menuerne er typisk de gode danske retter. Vi har serveret hamburgerryg, karbonader, frikadeller og andre skønne danske retter. Altid med kartofler, sovs og det rette tilbehør.

Disse aftener er hovedformålet ikke at tjene penge, men nærmere at få gæsterne givet en god oplevelse, følelse af fællesskab og måske vigtigst at man altid er velkommen på Dolphin. Og det er noget vi gerne vil fortsætte med – for det giver en masse energi og glæde, at synge og spise sammen og opleve et skønt fællesskab med dygtige og populære kunstnere.

På linket her kan du se det kommende program for Højskolesang og Husmandskost:

Højskoleaftener og Husmandskost

Tags: