LOADING

Tryk for at søge

Danmark Oplevelser

Oplev Ulf Pilgaard for sidste gang i Cirkusrevyen

Del

I 40 år har Ulf Pilgaard været fast inventar i Cirkusrevyen. Sidst år skulle være hans sidste tur i teltet på Bakken. Det er nu flyttet til 2021. Ulf er netop fyldt 80 år og still going strong.

Derfor er det også en kæmpe glæde, at vi har ca. 20 ture fordelt fra maj til august 2021 til Cirkusrevyen. Vi bor på hyggelige Gentofte Hotel og krydrer turen til København en tur langs ”Guldkysten” – fra Rungsted forbi Humlebæk med Louisiana, Snekkersten, Helsingør (passerer Kronborg og det nye søfartsmuseum) gennem Hornbæk, Dronningmølle, Gilleleje og ned forbi Græsted. Vi ankommer til Fredensborg Slot ved Esrum Sø. Dette slot har i mange år haft særstatus som regentparrets mest benyttede residens, og Kancellihuset var tidligere Kronprinseparrets residens på Fredensborg. Slotshaven er et af Danmarks største historiske haveanlæg. Vi nyder haven og i området er der mulighed for at købe frokost (ekskl.) Herefter går turen til Frederiksborg Slot i Hillerød. Kongehuset benytter stadig slotskirken til kirkelige handlinger – for eksempel blev prins Joachim og Alexandra viet her i 1995. Vi fortsætter den royale kurs mod Fyn når vi ved Frederikssund kørerover Kronprins Frederiks bro.

Vi skal udover revyen også spise på hyggelige Bakkens Perle. Og der bliver et par timer på egen hånd på Bakken.

Du kan se flere fakta om turen med Ulf Pilgaard og alle hans kolleger fra Cirkusrevyen her: https://www.ansrejser.dk/rundrejse-danmark-cirkusrevyen2021#oversigt

 

Ulf Pilgaard

 

Tags:

Du interesserer dig måske også for