LOADING

Tryk for at søge

Mennesker Oplevelser Tyskland

Ta` med Kandis til Tyskland

Del

En rigtig god ven af Dolphin Familien er Johnny Hansen og hans familie. I Tyrkiet på Dolphin Diva har han optrådte mange gange med sin far Bjørn Hansen(Bjørn & Okay), og på Dolphin Herning har vi haft fornøjelsen ligeledes sammen med Bjørn og Johnny solo. Der er altid rift om billetterne når familien Hansen inviterer til fest. For første gang laver vi i maj et arrangement med hele Kandis. Johnnys fantastiske band, der i over 30 år har turneret Danmark tyndt, og uden tvivl er Danmarks mest populære fest band. Turen med Kandis går til Tyskland.

Her lidt om turen, der også byder på kanalrundfart i Hamborg:

Arrangementet afholdes i weekenden 29-30. maj 2021 hvor Ans Rejser inviterer til årets tur til Tyskland med Danmarks mest populære dansktop band, Kandis. I over 30 år har de skabt fest i de danske haller og på en lang række store scener. Vi sørger for en perfekt tur med masser af hygge, konkurrencer og oplevelser. Udover koncerten lørdag aften, hvor der varmes op af populær DJ og hvor Kandis går på kl. 21.00, og hvor der er all inklusive fra 18.30 til 00.30.

Til aftenfesten udtrækker vi også vindere i bus-konkurrencen med gevinster for over 15.000 kr. Blandt andet rejsegavekort, koncertoplevelser, Kandis merchandise og en helt hemmelig gevinst Johnny har fundet i gemmerne.På turen ned og hjem stopper vi ved grænsen hvor der kan handle. Inden vi søndag vender næsen hjemover skal vi på kanalrundfart i smukke Hamburg, efter hotellets fine morgenbuffet.

Vi samler op i en lang række jyske og fynske byer, bor du på Sjælland samler vi dig op i Nyborg.

I bussen serverer vi ved afgang vores populære morgenbakke inkl. en varm kop kaffe/the.

Se mere om arrangementet her: https://www.ansrejser.dk/kandis-tyskland

Vi vil snart komme med et lille interview med Johnny i forbindelse med deres nye album, og om hvordan han og bandet klarer sig under coronaen.

Tags:
Tidligere artikel

Du interesserer dig måske også for