LOADING

Tryk for at søge

Mennesker Oplevelser

Vi vil gerne vise hvem vi er….

Del

Mange har spurgt om, hvordan vi kom igang med alle disse musikarrangementer. Og det er faktisk en lidt sød og sjov historie.

Da vi startede Dolphin Family Hotel i 2016 gik jeg(Jan) rundt og fortalte alle der ville lytte, at vi var et russerfrit hotel! Det morede mange ikke mindst mig selv. Men en dag blev det Tinna(min skønne hustru) lidt for meget. Og hun sagde, hellere vise hvem vi er, istedet for at gå rundt og fortælle hvem vi IKKE er.

Det blev startskuddet til koncerter med danske kunstnere på Dolphin i Alanya. Siden har vi holdt omkring 80 koncerter dernede og præsenteret en perlerække af populære og folkelige kunstnere der kan skabe hygge og holde en fest. Så nu er vi kendt som stedet med de mange skønne danske artister, istedet for kun dem uden russerne. Begge dele er nu ret fedt 🙂 🙂

Da coronaen ramte i marts 2020 stod vi så med en lang række aftaler med kunstnerne til Alanya. Ja, vel nok det flotteste program nogensinde. Men coronaen ville det anderledes.

I Herning havde vi jo i efteråret 2019 åbnet Dolphin Hotel Herning, der primært var tænkt som et messe- og erhvervshotel. Og det blev der ligesom også sat en stopper for med coronaens indtog. Men en formiddag til morgenkaffen kom den gode ide. Hvad med at flytte koncerterne i Alanya til Herning. Vi inviterer til solferie, grisefest og herlige musik i Hedens hovedstad. Det lød som en vild ide – men 25/6 var det ikke bare en sjov ide, men en realitet. Siden er det gået slaw i slaw med en perlerække af skønne artister til vore koncerter og weekendophold. Det har faktisk hjulpet os nådigt igennem den triste corona tid, og vi agter også når alt bliver normalt at fortsætte vore koncerter og weekender i Herning – og Alanya.

Og mange af artisterne er blevet gode venner af Dolphin Familien – det har faktisk været en kæmpe glæde at vi har kunnet gennemføre så meget i en tid hvor alle vore venner/kunstnere har oplevet aflysning på aflysning.

Så efter denne historie har vi vedtaget, at på Dolphin vil vi altid vise hvem vi er frem for at fortælle hvad vi ikke er.

Du kan se vort koncertprogram her: https://www.dolphinherning.dk/aktivitetskalender/

Tags:

Du interesserer dig måske også for