LOADING

Tryk for at søge

Mennesker

Lune Carlsen – En særlig ven

Del

Før coronaen spillede Lune Carlsen omkring 20 job hver måned. Dette er nu reduceret med 90 %, men den glade spillemand har fået renoveret sit hus i Idestrup på Falster, spillet noget golf. Og næsten dagligt opdateret sine følgere om hvor mange der er raskmeldte efter at ha haft corona. Om nogen forstår Lune Carlsen at tælle de lyse timer. Og skabe fest og glæde med sine fortrinlige fortolkninger af nationalskjalden Kim Larsen.

Hilste aldrig på ham

Det lykkedes aldrig Lune Carlsen – alias Jan Carlsen fra Idestrup – at få hilst på den mand, han kan takke for sin musikalske karriere.

– Jeg mødte Kim Larsen flere gange, men jeg stivnede fuldstændig og kunne ikke sige et ord af bare ærefrygt. Starstruck var jeg, fortæller Jan Carlsen, som lever af at synge Kim Larsens sange.

– Jeg har jo Kim Larsen i mit blod hver dag, og jeg ærgrer mig over, at der ikke kommer flere sange fra ham, fortæller Jan Carlsen.

Kvinde min er favoritten

Jan Carlsen forklarer, at Larsens sangstemme ligger godt og naturligt til hans, og han er aldrig blevet træf af at synge den populære berømtheds bedste sange. 

Lune har flere musikalske forbilleder som Joe Cocker og Poul Dissing. Men hans veneration for rockgruppen Gasolin’ og Kim Larsen stikker dybere og går omkring 45 år tilbage, da han som babysitter for sin mosters børn hørte dem på hendes stereoanlæg.

Lune på Dolphin

Det startede i 2016 da Lune og Sebber første gang gæstede Dolphin i Alanya. Efterfølgende er det blevet til 12-13 optrædener mere, og altid med fuldt hus.

lune-carlsen
  • Det fantastiske med Lune og Sebber er, at de med deres musik hjalp os til at vise hvem vi var, nemlig et dansk hotel, i stedet for at vi fortalte hvad vi ikke var, nemlig et russerfrit hotel. Det var en kæmpe gave, som vi er meget taknemmelige for, og har skabt et særligt venskab og bånd til de to glade spillemænd, der altid er garant for en fest og glade gæster, fortæller Dolphin direktør Jan Ørum Vermø.
lune-carlsen

Nu er Carlsen også fast gæst på Dolphin i Herning. Og spiller bl.a. til julehygge 11/12 og igen den 8/5.

https://www.dolphinherning.dk/aktivitetskalender/

Tags:
Tidligere artikel
Næste artikel

Du interesserer dig måske også for

Næste