LOADING

Tryk for at søge

Smagen af Danmark

Månsson – Et økologisk eventyr

Del

Månsson – En oplevelse der ændrer dine indkøbsvaner

Når bæredygtighed går op i en højere enhed. På Månsson vil du få dig en mindblowing oplevelse. Axel Månsson er en af de førende innovative producenter af både økologiske æg og økologiske grøntsager i Skandinavien.

månsson

Når du køber dit iceberg salat hos din lokale købmand, så vil den formentligt være produceret på den jyske hede af Axel Månsson. I dag har Axel Månsson ca. 1400 ha, hvor der på størstedelen af markerne produceres økologiske grøntsager.

Formår at rumme hele cyklussen

Hos Axel Månsson er de helt foran, hvad angår en grøn fremtid. De har landets både største og første biogasanlæg med gas til naturgasnettet. De sender deres grøntaffald og gylle gennem deres biogasanlæg, så der bliver dannet grøn biogas, der den dag i dag kan opvarme ca. 12.000husstande, samtidig med at det sikre den bedst kvalitet af økologisk gødning til deres egne marker. Så det er på alle måde en win/win.

Gårdbutikken

Gårdbutikken Månsson har været en del af setuppet de sidste 3 år, hvor døren går op og i som en hvirvelvind – med god grund – gårdbutikken har alt hvad hjertet kan begære og det emmer at kvalitet.

månsson

Gårdbutikken har både deres økologiske grøntsager alt efter hvad der er i sæson, deres egen produceret æg, samt et kæmpe udvalg af forskellige kvalitetsprodukter fra udvalgt økologiske leverandører.

Når man på Smagen af Danmark-tur skal på besøg på Månsson, så vil du først opleve hele deres imponerende produktion, og se hvor netop de grøntsager – du skal spise til frokost kommer fra. Vi spiser netop deres indbydende frokost i deres hyggelige rammer.

Vi kan på alle måder siger – der er meget at glæde sig til.

Læs mere om Smagen af Danmark turene på:

https://www.ansrejser.dk/rundrejse-smagen-af-danmark

Tags:
Tidligere artikel
Næste artikel

Du interesserer dig måske også for

Næste