LOADING

Tryk for at søge

Smagen af Danmark

Dolphin er basen

Del

I stedet for at skulle pakke og skifte hotel hver aften bliver vort hotel Dolphin Herning basen for de 4 overnatninger på Smagen af Danmark. Det betyder at vi hver morgen spiser en lækker morgenbuffet sammen, og at vi hver aften skal spise en spændende menu med lækre lokale fødevarer fra lokale producenter. Julie og Eva er allerede i gang med at forberede menuerne med skønt jerseykød fra Gyvelborg, friske økologiske grøntsager fra Månsson og meget andet godt.

Der vil også hver eftermiddag være happy hour hvor man på fordelagtige vilkår kan smage lækker gin fra Møn, rom fra Lolland, vore favorit specialøl fra Fur og mange andre lækkerier.

Og måske allervigtigst, vi må jo aldrig glemme hyggen, vil vores dygtige dinner pianist spille en aften, mens nogle af vore dygtige lokale musikere vil komme og spille til festaftenen torsdag. På programmet er bl.a. alt det bedste fra Kim Larsen, Shubidua, og en masse andre klassikere der skaber hygge og stemning.

Dolphin er et 3 stjernet hotel med 5 stjernet hygge. Det er vigtigt for os, at vore gæster føler sig velkommen, føler sig hjemme, og gerne vil komme igen.

De der tar toget til Herning bliver hentet og bragt til stationen, og der er fin mulighed for at slappe af med en bog eller et spil i vores nye vinkælder eller andre relax områder.

Kort beskrivelse

Vi er et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode relaxe områder, dejlige fest lokaler, bar, og tilstræber altid at du som gæst vil opleve 5 stjernet hygge.

Vort hotel er ikke nyt, men vi har nænsomt renoveret og skabt en ramme for et 3 stjernet hotel som vi er stolte af. Og så sætter vi en ære i at der er pænt og rent. Et Dolphin hotel har altid en familiær og hyggelig stemning.

Du kan læse mere om Dolphin Hotel Herning her:

Dolphin Hotel Herning

Tags:

Du interesserer dig måske også for