LOADING

Tryk for at søge

Europa Tyskland

Berlinspecialisten – det er også os

Del

Da vi i efteråret overtog Ans Rejser A/S var der to spændende brand med i handlen indenfor studierejser nemlig A+ Studierejser og Berlinspecialisten.

Det sætter vi nu fuld fart på og fra i dag vil Jacob Trampedachs Bertel sammen med vores bureauchef Ole Berlinspecialisten - det er også os Steffen Kragelund sørge for at vi vil skabe nogle forrygende rejser for unge, grupper og foreninger til bl.a. Berlin, Hamborg, Prag mv.
Jacob har været i Berlin mere end 300 gange – så det er ikke en overdrivelse, når vi kalder ham for vores Mr. Berlinspecialisten.
Velkommen til Jacob i Dolphin Familien – Rejser Og Oplevelser- det blir fantastisk!
Er du skolelærer eller har en gruppe der skal afsted så tag fat i os – vi glæder os til alting åbner – så vi igen kan være din billet ud i verdenen
Berlinspecialisten koncentrerer sig om Berlin og kan hjælpe skoleklasser, grupper og erhvervsliv. Mens A+ Studierejser dækker over en lang række hovedstæder bl.a. Prag, Hamborg, m.v.

Lidt om Berlin

Tysklands hovedstad er ét af danskernes absolutte favoritrejsemål blandt Europas storbyer – og ikke uden grund. Berlinspecialisten har over 20 års erfaring med grupperejser til Berlin – og tilbyder jer helt unikke oplevelser, der går bagom de sædvanlige turistattraktioner. Og vi har nogle rigtig dygtige guider på stedet.

Siden murens fald har Berlin udviklet sig til en af verdens mest spændende metropoler med et bybillede i hastig forandring, en dynamisk kunst- og kulturscene, shopping muligheder i særklasse og et pulserende natteliv. Samtidig findes der få byer, der som Berlin rummer symboler på centrale elementer i nyere verdenshistorie, f.eks. Rigsdagen i flammer, Olympiastadion anno 1936, undergangen i førerbunkeren og Berlinmuren.

Vort netværk i byen står til jeres rådighed, og vi kan arrangere alt. Vi kombinerer sprog, historie og samfundsforhold, så eleverne bliver fanget. Samtidig oplever de byens mangfoldighed og helt særlige atmosfære. Berlinspecialisten tilbyder også spændende programmer for virksomheder, der f.eks. vil afholde arrangementer for de ansatte.

Vore erfaringer viser, at et besøg i Berlin gør én afhængig. Lad os arrangere jeres næste Berlinrejse, som dels viser byens unikke historie, men også Berlins samtid og fremtid, der gør byen til Europas mest spændende metropol.

Vi er aldrig længere væk end et opkald

Både Berlinspecialisten og A+ Studierejser er selvstændige brands under Ans Rejser A/S, og vi er med i Rejsegarantifonden med nummer 3316. Transporten frem og tilbage er altid med 4 stjernede busser. I Berlin har vi overnatningsmuligheder for enhver smag og pengepung. Ring til Jacob og Ole uanset om det er en studietur, en grupperejse eller din virksomhed – vi svarer lynhurtigt og vil med garanti være din gode billet ud i verdenen.

 

Tags: