LOADING

Tryk for at søge

Danmark Tyrkiet

Ferie for de fleste

Del

Mens jeg sidder og skriver denne artikel deltager vi i “Ferie For Alle Online”. Når man i en årrække har været med på den “rigtige” messe og snakket med et væld af mennesker skal man lige vænne sig til, at i år ikke er face to face men noget mere diffust.

Men kæmpe ros til MCH for uegennyttigt at hjælpe os i rejsebranchen med at komme i kontakt og ud til alle de mennesker der venter på at komme ud og rejse og opleve. Og virkelig savner luft under vingerne.

Danmark først og så….

I Dolphin Familien knokler vi på med nye produkter, salg og kontakt. Vi oplever lige nu rigtig mange grupper der spørger på endagsture i maj/juni og flerdagsture i august/september. Lederne i grupperne oplever et stort pres fra medlemmerne, der virkelig savner samvær, oplevelser og noget at glæde sig til.
Vi er meget enige i analysen, at først åbner Danmark, så de nære rejsemål og derefter verdenen. Vi tror fortsat på at vi kan komme rundt i Danmark fra påske. Se vore mange rejsemål her: www.ansrejser.dk

ferie for de fleste

Tyrkiet fra juli/august

Sammen med vores gode hotelpartner Kamil Koseoglu har vi lavet en plan for vort hotel i Alanya, Dolphin Family. Vi åbner hotellet fra maj og med fokus på danske gæster fra 1. Juli. I de tidligere år har vi drevet det udelukkende med danske gæster, men det vurderer vi ikke er realistisk i år. Men stadig primært skandinaviske gæster og danske værter bl.a. en fast dansk Dolphin guide og i mange uger vores egen familie.
Tinna har i Dolphin Travel sat salget igang fra maj, men tror også mest på juli som det mest realistiske. Og så arbejder hun på en kæmpe nyhed med direkte fly fra Billund til Gazipasa hver torsdag med Turkisk Airlines og mad ombord. Det blir fantastisk!
Du kan følge med på www.dolphintravel.dk eller ringe på 73343388 og få en god charter snak med Tinna og Gitte.

Rejser med indhold

I og med vi købte Ans Rejser sidste år vil vi også udvikle nogle spændende Tyrkiet produkter med spændende indhold, danske guider og sætte fokus på kultur, historie, mad og drikke. I sæson 2021 starter vi med Kemer og Alanya og fra næste år også Istanbul og Kappadokia/Kusedasi.
Rejserne til Tyrkiet med Ans Rejser vil have Julie eller Jan Vermø som guider og vil være bygget op med 3-4 spændende udflugter og fokus på stor tryghed og hyggeligt socialt samvær. Med store oplevelser og tid til afslapning og hygge.
Du kan læse mere om vore 4 efterårsrejser til Kemer her:
Uanset hvilken ferieform du ønsker, så vil vi altid gerne hjælpe dig. Du kan ringe eller maile os på rejs@ansrejser.dk så finder vi ud af noget godt.

Det blir godt igen!

Når vi åbner igen, er det jo altid den, der kommer bedst fra start, som kommer bedst i mål. Det er det, vi ruster os til nu. Og vi arbejder hver dag på at stå knivskarpt samme dag som det åbner. Vi er medlem af rejsegarantifonden og har oveni lavet vores egen tryghedsgaranti hvor du senest 7 dage efter en evt aflysning vil have dine penge tilbage på din konto. Derfor vil vi opfordre dig til at få booked den rejse du ønsker, så du kan få noget at glæde dig til.
Velkommen til en god rejsesnak – vi glæder os helt vildt til at vi igen kan være sammen med verdens bedste gæster.
Tags:

Du interesserer dig måske også for