LOADING

Tryk for at søge

Mad & Livstil Smagen af Danmark

Smagen af glade gæster….

Del

Det startede lidt op ad bakke. Alt var lukket indtil 20. maj, når vi taler om rejser og oplevelser. Selv i Danmark. Men vi tog revanche, gjorde vi. Smagen af Danmark blev en kæmpe succes, som vi glæder os utroligt meget over.

Det der står tilbage er ikke mindst de skønne og engagerede ildsjæle og iværksættere vi besøgte på vore ture rundt i det jyske. Og vore super skønne og glade gæster! Nysgerrige, spørgende og gæster der på hver eneste tur skabte en stemning af samhørighed og herligt socialt samvær.

Vi fortsætter naturligvis succesen i 2022 med 6 programsatte rejsedatoer. Og vi arbejder allerede på en version 2.0., samt naturligvis også som tidligere annonceret en Smagen af Tyskland udgave. Mange har givet udtryk for at særligt Limfjords området vil de gerne studere nærmere så snart vil vi også løfte sløret for Smagen af Limfjord.

Så tak til alle der har været med i 2021 og på gensyn til endnu flere skønne oplevelser i 2022 med vort “nye”, men nu altså velafprøvede koncept hvor vi smager, oplever og hygger os, samtidig med vi oplever vort skønne Danmark.

Tags: