LOADING

Tryk for at søge

Danmark

Hotel Højskole for feinschmeckere

Del

Det er skønt at arbejde med lige det man har allermest lyst til! Og Hotel Højskolen er et projekt der kommer helt inde fra det dybeste afHotel Højskole hjertet. Her laver vi simpelthen 4 dage som vi selv synes er det allerbedste vi kan præsentere. Der bliver fællessang, møde med nogle af Danmarks dygtigste kunstnere, naturoplevelser, god mad der er kræset om og mulighed for udsøgte vine. Transport i 4-stjernet luksusbus, og overnatning på Dolphin. Det lille 3-stjernede hotel med 5-stjernet hygge.

Samvær og fællesskab

Det vi oplever når vore gæster mødes her efter coronaen, er at det sociale samvær og fællesskab er nøgleord. Vi nyder samværet og vi nyder at møde nye mennesker og i samværet hente ny inspiration og livsglæde.

Vi møder på højskolen Katherine og Thomas Eje, Anders Blichfeldt, Gregers Laigaard, Inger Abildstrup og Jørgen Pedersen. Alle kunstnere med meget på hjertet og store personligheder.

Hotel Højskolen er tænkt som 4 dage med højt til loftet. Glad sang, skøn mad, store oplevelser og vigtigst af alt mødet med fantastiske mennesker. Vi har virkelig kræset om programmet. Og vi kommer bagom og rundt om kunsten på en helt særlig og personlig måde. Samtidig får vi kunstnerne på tæt hold og kan mærke hvem de er.

Basen er Dolphin Hotel Herning, vort skønne 3-stjernede hotel med 5-stjernet hygge. Hver aften serveres en lækker 2-retters menu i de hyggelige omgivelser.

Læs meget mere om Hotel Højskole på Dolphin her:

https://www.ansrejser.dk/busrejse-hotel-hojskole-dolphin

 

Tags:
Tidligere artikel
Næste artikel

Du interesserer dig måske også for