LOADING

Tryk for at søge

Europa

Prag på den fede måde

Del

Prag er en by man næsten ikke kan få nok af. Derfor har vi fra 2022 udvidet turen så den bliver 6 dage, og dermed giver tid til noget mere påPrag egen hånd uden at gå glip af alt det vi skal se og opleve når vi nu er i den smukke, historiske og umanerlig hyggelige by.

Mad i topklasse hele ugen

Vi har også i vores “deluxe” udgave opgraderet på maden. Sammen med kokken har vi 3 aftener sammensat en skøn to retters menu fra øverste hylde. Det bliver en fornøjelse! En anden aften skal vi på en af Prag mest eksklusive og spændende restauranter. Vi har lavet en aftale hvor vi har vort eget lokale, vor egen kok og tjenere og bliver forkælet med en lækker 3 retters fine dinning middag. Og man kan jo købe vin til der passer uden man bliver ruineret eller lækker tjekkisk øl. Vi har også en aften hvor vi med en lejet båd sejler ud på Moldau og under Karlsbroen spiser vores aftensmad mens solen går ned og lysene tændes på byens smukke huse og bygningsværker.

Så sætter du pris på gode madoplevelser i charmerende omgivelser er denne tur værd at tage med på.

Musik og hygge

I Dolphin-familien som Ans Rejser er en aktiv del af sætter vi pris på musik og hygge. Derfor har vi på hver af de 4 “deluxe” ture inviteret en populær kunstner med på turen. Så de aftener vi spiser på vores egen båd “Albatros” ville vi efter middagen byde på lidt dansk musik og hygge på broen/cafeen, mens vi kan nyde synet af Moldau og den helt specielle stemning der omgiver vort hotel.

En aften vil vores guide også trave foran langs floden ned til området ved Karlsbroen så vi kan høre noget jazz, spise en is, drikke en øl ellerPrag bare nyde aftenen i den smukke og levende by.

Udflugter og oplevelser

Vi har sammensat et spændende udflugts program med et rigtig fint indhold. Kombineret med lokale guider og vore egne guider. Byturen giver også en ualmindelig god baggrund for selv at kunne finde rundt på egen hånd. Og med vores centrale placering på Albatros er der kun kort op til de spændende områder.

Det her er bare en tur man ikke må gå glip af!

Lidt fakta om turen:
Prag gør sig med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie og mange tårne, mere end værdig til sit tilnavn; Den Gyldne Stad. En rejse til Prag er en tidsrejse mellem det gamle og det nye Tjekkiet. Prag er absolut en af Europas smukkeste byer. Lad dig opsluge af den smukke bykerne, labyrintiske gader, nyd udsigten fra Karlsbroen, og smag landets berømte øl på byens værtshuse. Vi er stadig en af Danmark´s største udbydere af rejser til den tjekkiske hovedstad – centralt hotel, meget inkluderet, ophold med halvpension er kodeordene for denne ekstraordinære rejse til Prag.

Denne rejse er vores DELUXE udgave af en tur til Prag. Programmet er udvidet med en fantastisk Fine Dinning aften på en af Prags flotteste og mest populære restauranter med udvalgt 3-retters menu, en ekstra dag på egen hånd og ikke mindst en sejltur på Moldau inkl. middag. På denne rejse er Jan Ørum Vermø med som rejseleder og med sig har han en dansk musiker som spiller op til dans til toner af de største danske og internationale hits.

Se hele vores præsentation:

https://www.ansrejser.dk/busrejse-tjekkiet-prag-deluxe

 

Tags: