LOADING

Tryk for at søge

Danmark Europa Tyrkiet

Det glæder vi os til….

Del

Når man står ved indgangen til et nyt år er det altid fantastisk at have en hel masse at glæde sig til. Det har vi i Ans Rejser og kan næsten ikke vente på at komme i gang med vort spændende 2022 program. Vi føler der er så mange store oplevelser der bare venter på at blive pakket ud. Og vi mindes med glæde alle de stjernestunder vi havde med ”verdens bedste gæster” i det forgangne år.

Vi har i det nye program gjort endnu mere ud af at finde frem til vores helt særlige identitet, altså det vore gæster sætter allermest pris på. Og det betyder at vi har endnu mere musik koblet på vore ture. Både i Alanya, Herning, Prag og Polen vil du opleve at populære danske kunstnere er med på rejserne og giver prøver på deres sangskat. Vi har ligeledes tjekket endnu mere op på maden, så vore gæster i videst muligt omfang kan slippe for ”grå bustursmad”, men i stedet nyde veltillavet mad af god kvalitet. Og så er vort fokus hele tiden på at en Ans Rejse altid er en rejse med indhold og med et stærkt socialt sammenhold.

I denne lille artikel vil vi prøve kort at beskrive nogle af de mange muligheder der er i vort individuelle program, både nye rejser og ”gamle” kendinge, men som uden undtagelse har fået et twist eller er blevet væsentlig fornyet.

 

Vidunderlige Prag

Prag har vi givet et gevaldigt løft på alle parametre. En ekstra dag, fine dinning middag og løft af maden generelt, musik på dækket med dansk musiker og et oplevelses program der virkelig er en kæmpe oplevelse.

I det hele taget er Prag bare en skøn by med masser af oplevelser. Noget af det bedste er også vore improviserede aften gå ture i de smukke gader eller langs Moldau floden. Karl den 4 har ikke levet forgæves og turen er jo en sanserejse i historiens vingesus.

I vort nye Prag koncept er der også lagt endnu mere tid ind til afslapning og oplevelse på egen hånd. Der er så mange fantastiske shopping muligheder, måske vil nogen bruge lidt mere tid i det jødiske område – eller måske bare sidde på en cafe og nyde byens puls.

Læs mere: https://www.ansrejser.dk/busrejse-tjekkiet-prag-deluxe

 

Smagen af….smagen af danmark

I 2021 havde vi kæmpe succes med lanceringen af Smagen af Danmark. Det har været en helt fantastisk rejse, hvor lokale ildsjæle har været hovedelementet i at se Danmark på en helt ny måde.
Det blev også til en lokal udgave Smagen af Fyn, og i år vil du udover Smagen af Danmark også kunne opleve Smagen af Ærø.

Mange har deltaget og tilmeldingen til kommende ture er allerede fin. Vi glæder os til igen at skal rundt og se og opleve og til det skønne samvær der har været så kendetegnende for alle vore Danmarks rejser med smag som omdrejningspunkt.

https://www.ansrejser.dk/busrejse-smagen-af-danmark

Tyrkiet på ny med Jan som guide og vært

Efter to sæsoners afbræk forventer vi igen i år at kunne gennemføre rejser til Alanya og den tyrkiske middelhavskyst.
Vores www.dolphintravel.dk har allerede almindelige charterrejser til salg. Og fra 10/1 vil vi starte salget i Ans Rejser af vore 8 grupperejser hvor Jan er guide og vært. Og hvor vi har populære danske kunstnere med til at give koncert under den stjerneklare tyrkiske aftenhimmel. Vi har også lagt et spændende udflugtsprogram både på havet og i de skønne Taurusbjerge i det autentiske og ægte Tyrkiet. Vi har sammensat en pakke med halvpension, koncerter, skøn mad og store oplevelser til en rigtig fair pris. Og med dansk ledsagelse og direkte transfer fra lufthavn til hotellet.

Læs mere her fra mandag den 10. januar www.ansrejser.dk

 

Misdroy – Den Polske Riviera

På Polens største ø finder du skønne Misdroy. En herlig badeby med et spændende byliv og masser af oplevelsesmuligheder. Vort hotel er et 4 stjernet spa hotel der ligger bogstaveligtalt helt nede på stranden. Der er også gode muligheder for spændende udflugter til den velbevarede vikingeborg Jomsborg, hvor Harald Blåtand slog sine folder. Og til Slettin og Schwirince. De fine spa faciliteter er i særklasse, og er man til golf ligger der er spændende og kuperet golfbane kun ca 10 min fra hotellet. Misdroy er virkelig en ny destination vi forventer os rigtig meget af. Her får du absolut topkvalitet og oplevelser til en rigtig god pris.

https://www.ansrejser.dk/busrejse-polen-misdroy

 

Vi kommer også i løbet af året med gode tilbud på flyrejser til Rom, Irland og Budapest, men har valgt at lade tiden arbejde indtil flymarkedet igen bliver lidt mere normalt. Men vore super guider på disse destinationer tripper efter igen at få glade gæster med til de skønne byer og områder. Alt i alt kan vi næsten ikke vente til vi igen skal afsted på tur. Vi er sikre på, at 2022 bliver noget helt specielt både i Danmark og i det store udland. Og så må vi jo endelig ikke glemme vores Hotel Højskole som vi forveneter os rigtig meget af og har premiere allerede i marts. Læs meget mere om det: https://www.ansrejser.dk/busrejse-hotel-hojskole-dolphin

 

Tags:

Du interesserer dig måske også for