LOADING

Tryk for at søge

Danmark

Oplev Lisbet Dahl for sidste gang i Cirkusrevyen

Del

Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy og byder altid på sjov og politisk satire. Ans Rejser gentager årligt med succes vores hyggelige ture til Cirkusrevyen.

Skuespillerholdet for sæson 2022 i Danmarks største revy er et 5-stjernet hold på scenen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen.

Det bliver desværre Lisbet Dahls finalesæson. Hun har siden 1974 været medvirkende og instruktør igennem 33 sæsoner, og sæson 34 bliver altså hendes sidste. Skal du nå at opleve Lisbet Dahl en sidste gang i det grønne telt? Vi har flere afgange, så du kan nå at komme med.

På dag 2 har vi i år inkluderet en lækker frokost på Fyens ældste kro, Erik Menveds kro i Bogense. Kroen er byens ældste hus og er fra 1543. Kroen er oprindelig opkaldt efter Kong Erik Menved, der i 1288 fornyede købstadsrettighederne for Bogense. I folkemunde hedder bygningen “Øjet”, hvis navn har sin oprindelse i en urmager, som tilkalkede de nederste ruder, lavede et lille hul i kalken og kiggede ud derigennem. Efter frokosten står den på byvandring med lokal guide i Fyns mindste købstad med mange hyggelige gamle huse og spændende historie.

Vi har foreløbig planlagt 10 ture, her kan du læse mere og bestille:

https://www.ansrejser.dk/busrejse-danmark-cirkusrevyen2022

Lisbet Dahl

Tags:

Du interesserer dig måske også for