LOADING

Tryk for at søge

Oplevelser

Ans Rejser – Det’ dansk, det’ dejligt!

Del

Ans Rejser fejrer at alt er åbnet op igen med en række forrygende tilbud dels på Ferie For Alle og på deres hjemmeside. Og glæder sig vildt over at rejselysten er vendt tilbage og at telefonerne er rødglødende.
– Vi glæder os så meget til at møde gæsterne i MCH – og forventer os rigtig meget af messen, fortæller bureauchef Ole Kragelund.

Smagen af Danmark var vores store danske nyhed sidste år, der blev skabt som et alternativ da det ikke var muligt at komme udenlandske. Men vi fortsætter succesen og besøger også i 2022 lokale ildsjæle og smager os gennem Midt- og Vestjylland. Vi har også udvidet konceptet så det nu også findes i nye versioner som Smagen af Limfjord, Smagen af Ærø og Smagen af Berlin. Og vores klare fornemmelse er, at mange fortsat gerne vil se og opleve Danmark, hvilket glæder os helt vildt, fortæller Ole Kragelund.

Nu skal vi også til udlandet igen

Ans Rejser tilbyder traditionelle busrejser til en lang række populære rejsemål. Flydelen har været sat meget i stå, men allerede nu er Irland på banen og i løbet af kort tid vil der også blive åbnet op for bl.a. Rom, Budapest med mere.

  • Allerede sidste lykkedes det at gennemføre flere ture til en af vore favoritdestinationer Prag. I år kommer vi med en deluxe udgave med en ekstra dag, eksklusiv sejltur med middag på Moldau, fine dinning besøg på en af Prags førende restauranter, samt det unikke program vi har på turen, hvor vi bl.a. besøger Karlstejn slottet der lige nu kan opleves i TV2`s store satsning Margrethe den 1, hvor alle udendørs optagelser foregår der. Vi besøger også et af Tjekkiets førende glasværker og meget mere. Det er en fantastisk tur hvor vi bor på Moldau på det hyggeligste hotelskib og hvor kvalitet og hygge altid går op i en højere enhed, fortæller partner og guide på Prag turene Jan Ørum Vermø.

Ud af turene til Prag er der også nyheder som Misdroy i Polen, Dresden – Tysklands smukkest by og meget andet godt på 2022 programmet hos Ans Rejser.

Vi vil gerne løbe den ekstra meter for at vore gæster
kommer glade hjem med gode oplevelser i bagagen

En del af Dolphin familien

I efteråret 2020 blev Ans Rejser en del af Dolphin familien og flyttede hovedkontoret til Herning. Og siden da har udviklingen taget fart med store satsninger på individuelle rejser og nye koncepter. Hovedmålgruppen er fortsat +60. En målgruppe der udgør omtrent 30 % af befolkningen.

  • I Dolphin familien har vort dna fra dag et været, at give vore gæster en unik oplevelse, nærvær og hygge. Og her har Ans Rejser bare passet perfekt ind i den måde vi vil skabe gæsterejsen på. Vi har jo gennem tiderne fået flere udmærkelse for vores kundetilfredshed og det er det vi står op for hver morgen. At skabe glade gæster der har lyst til at komme igen. Vi er på fornavn med vore gæster, og vi vil gerne løbe den ekstra meter for at vore gæster kommer glade hjem og med gode oplevelser i bagagen, fortæller direktør Julie Vermø, Ans Rejser.

 

Genopstandne Tyrkiet og sol og sommer

Dolphin konceptet startede jo i Alanya i Tyrkiet i 2015/16. Men i de sidste to år har der jo ikke været Skandinavere på charter i Tyrkiet. Det skal der laves om på i år, og Ans Rejser og Dolphin Travel er klar til at genåbne med fuldt program til det populære rejsemål. Der i en årrække har været et af danskernes absolut favorit rejsemål.

  • Vi starter Alanya op den 22. april og har allerede 10 koncerter med populære danske navne på plakaten. I Dolphin Travel tilbyder vi traditionel charter med mulighed for BB, HB eller All inklusive, mens vi i Ans Rejser der altid er rejser med indhold tilbyder en færdigpakket tur inklusive udflugter, bådtur, koncert, BBQ på stranden og et fantastisk socialt samvær, slutter Jan Ørum Vermø.

 

Tags:
Tidligere artikel
Næste artikel

Du interesserer dig måske også for

Næste