LOADING

Tryk for at søge

Jans Rejseblog

Besøg hos Gregers på Grønhøj Kro

Del

Med over 100 rejsedage om året til forskellige destinationer og på besøg hos spændende mennesker har jeg besluttet at jeg her vil give et lille indblik i noget af det jeg sammen med verdens bedste gæster for lov til at opleve.

I dag besøgte vi Gregers på Grønhøj Kro. Han er 5 generation på den kongelig priviligerede kro. Og så er han en blændende formidler af Guds nåde.

Udover kroen har han også etableret Morten Koch museet, Genopført en gammel kartoffeltysker lade, lavet en bygning hvor man kan se hvordan man levede i 50’erne og meget andet spændende.

Derudover er han en verdensklasse formidler både når han fortæller, synger og tager os med på en utrolig tidsrejse helt tilbage til hans tipoldefar der erhvervede kroen i 1864.

Som afslutning på dagen kørte vi i Dalgas, Jeppe Aakjær og Blichers fodspor igennem fascinerende Kongenshus Mindepark og hørte om hvordan man forsøgte sig med at dyrke den golde hede.

Er du til ture med indhold og gode oplevelser så kig forbi vores hjemmeside. Der er garanteret også noget for dig: www.ansrejser.dkTags:
Tidligere artikel

Du interesserer dig måske også for