LOADING

Tryk for at søge

Jans Rejseblog

Travl men fantastisk dag på kontoret

Del

Torsdag var en travl dag, hvilket er en af de dage man elsker, når man er inficeret med den bacille, der hedder rejsebranchen.

Kl. 9.30 afgik bussen fra Dolphin med destination HimmelbjergetHimmelbjerget forude. Mange tror at Danmarks højeste punkt er Himmelbjerget med dets 143 meter. Eller Ejer Bavnehøj. Men det er det ikke, derimod er det Yding Skovhøj på 171 meter. Se man kan blive temmelig velinformeret af at rejse med Ans Rejser 😂

Derfra gik turen til Pårup Kro, hvor krofatter Steen Madsen diskede op med en lækker frokostplatte.

Da vi var vel mætte kørte vi de få kilometer til travl dag Bøllingsø bryghusEngesvang og Bøllingsø Bryghus. Et herligt Micro bryggeri drevet af frivillige. Vi smagte os lystigt igennem mange af bryggeriets herlige øl. Lyse såvel som mørke og fik en fornem introduktion af øl og bryghus af Arne der med god humor og megen viden var en fantastisk vært.

Derefter stod den på fernisering hjemme hos os selv. Kunstneren Inger Abildtrup har dekoreret vores indgangsparti og loungen på 1. Sal. Hun skaber bare så meget liv og glæde. Og den nyeste udsmykning er vi bare så taknemmelige for.

Sideløbende var vores bureauchef Ole Kragelund Viskum snapsgået i gang med vores Inspirationsdag for repræsentanter for en lang række foreninger. Hele 26 foreninger havde meldt deres ankomst, her stod menuen på rejseforedrag, snapsesmagning fra Viskum Snaps, fælles inspiration og herligt socialt samvær.

Kl. 18.30 var der dækket op til festmiddag inden Lune CarlsenLune Carlsen lavede en forrygende intim koncert. Han havde en stor overraskelse med, nemlig pianisten Mikkel Ørva fra Bellami. Sikke en koncert og sikke en stemning.

Herlig dag i godt selskab med verdens bedste gæster og samarbejdspartnere.

Tags:

Du interesserer dig måske også for