LOADING

Tryk for at søge

Jans Rejseblog

Prag du er forrygende

Del

Der er nogle byer man aldrig kan blive træt af at besøge. For mig er Prag en af dem.

For første gang besøgte jeg Prag i højsommeren med over 30 grader hver dag. Det gik også, selv med et snit på 10 km om dagen. Maj og september er dog nok at foretrække når man også skal opleve en masse. Og det skal man jo i den gyldne stad.

Der er så meget at se. Fra det astromiske ur, Tyn-kirken, de flotte pladser, John Lennon Wall og man kan blive ved. Bare det at gå og nyde de smukke bygninger er fantastisk. Normalt er der pænt lige omkring centrum, men i Prag bliver det bare ved og ved.

Vi har også fået indføjet en aftensejltur i programmet på smukke Moldau. Her spiser vi ombord mens vi sejer ned under Karlsbroen og bliver guidet ind gennem slusen mens solen går ned, og lyset tændes på de mange oplyste bygninger.

Prag er og bliver en perle med historiens vingesus printet ind overalt – Karl den 4. får jo vores egen Chr. den 4. til at ligne en helt novice hvad byggerier angår.

Heldigvis får jeg endnu en udsolgt tur i september til denne skønne by og foreløbigt er der lagt 3 ture op til sæson 2023.

https://www.ansrejser.dk/busrejse-tjekkiet-prag-deluxe

 

Tags:
Tidligere artikel

Du interesserer dig måske også for